4 személyre:
30 dkg tisztított garnélarák
20 dkg zöldség (póréhagyma, paprika, cukorborsó)
2 evőkanál napraforgóolaj
4 cl fehérbor
fél liter creme fraiche (tejszínes tejföl)
só és bors
1 csomag KOTÁNYI Currypor fűszerkeverék
Toni Mörwald receptje:
1. A zöldségeket megmossuk, majd feldaraboljuk.
2. Egy serpenyőben napraforgóolajat forrósítunk, majd mindkét oldalukon megsütjük benne a garnélákat.
3. Sóval, borssal és 1 evőkanál KOTÁNYI Currypor fűszerkeverékkel ízesítjük. Kivesszük a garnélákat a serpenyőből, a fehérbort pedig elkeverjük a szaftban.
4. Hozzáadjuk a creme fraiche-t és a zöldségeket, majd lassú tűzön főzzük. Ha kész, hozzákeverjük a rákokat.
|
Egységár: 6200 Ft / kg A Flekken, Magyaros és Grill fűszerkeverékek ízletes sült húsok, magyaros ételek elkészítésekor nagy segítség. Alapanyagai úgy lettek összeválogatva, hogy lehetővé tegyék egyedi ízvilágú ételek gyors elkészítését.
|
|
|
|
Egységár: 155000 Ft / kg A vaníliarúd egy Mexikóban honos orchideafajta hüvelye. A rendkívül aromás ízű eredeti bourbon vanília fenségessé varázsolja a süteményeket, például a vaníliás teasüteményt, a pudingot, a kompótot, valamint a rizspudingot és a likőröket.
|
|
|
Egységár: 2900 Ft / kg Fűszerkeverékeinket Benke László négyszeres olimpiai bajnok mesterszakács chef tanácsai alapján a hazai fogyasztók ízlésének megfelelően állítottuk össze.
|
|