Kedves vásárlóink!

Webáruházunk bizonytalan ideig szünetelteti a rendelésfelvételt,és a kiszállitást.

Kérjük ne adjanak le megrendelést, mert azokat nem áll módunkban teljesíteni.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
 
Termék kategóriák

Üdvözöljük honlapunkon !


-Cégünk étel és ital, zöldség és hústermékek, valamint szeszes, energia és egyéb italok házhozszállításával foglalkozik.Termékeink között szinte mindent megtalál amire szüksége lehet. A vegyi árutól az állateledelig, a bébiételektől a pelenkáig rentgeteg termék közül választhat.

 

-Miért érdemes az interneten bevásárolni? Bizonyára ön is volt már úgy hogy egy  hosszú fárasztó munkanap után már alig várta, hogy hazaérjen és pihenjen a  családjával, barátaival, de helyette indulhatott valamelyik bevásárlóközpontba és további 1-2 órát töltött bevásárlással.

 

-Velünk nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhat, hiszen nem kell órákat vásárlással,  sorban állással töltenie, nem vesz felesleges termékeket, illetve a mai üzemanyag  árak mellett az sem mindegy hány km-t kell csak a bevásárlás miatt kocsikáznia. Nem kell cipekednie hisz futárunk felár nélkül ajtajáig viszi a megrendelt termékeket.

 

-Nálunk akár a munkahelyéről munkaidőben is bevásárolhat, csak azt veszi meg,  amire szüksége van, és utána nincs más dolga, mint várni, hogy megérkezzen  futárunk és átadja a megrendelt termékeket.

 

-Böngéssze át kínálatunkat, a több mint 7000 termék közül biztosan megtalálja  azokat a termékeket, amikre szüksége van,de ha esetleg nem talál valamit, írja  meg nekünk a vásárlás leadásakor a megjegyzés rovatba és megpróbáljuk  beszerezni, valamint még kiszállítás előtt telefonon értesítjük a kért termék áráról, így  eldöntheti, hogy kiszállítsuk-e a megrendelt termékekkel együtt vagy mégse.

 

-A pékárut, zöldség és hústermékeinket külön ezzel a tevékenységgel már évek óta  foglalkozó cégektől szerezzük be, nem előrecsomagolt, hanem a vásárlás napján  a kiszállitás előtt frissen beszerzett árút szállítunk ki önöknek.

 

-Reméljük áruházunk elnyeri tetszését ,és mielőbb üdvözölhetjük webáruházunk vásárlói között.

Szállítás kalkulátor
Kosár
Nincs termék a kosárban.
Kapcsolat

Bar-Por-Trans Kft.

E-mail: info@webbevasarlas.hu

Fax: 06-46/509-673

Hírek

Most már az oldalunkon is fizethet bankkártyával !

2014.08.12. 08:52:53

Fizessen bankkártyával közvetlen a megrendelés után!

---

Regisztráljon,mert megéri !

2014.02.11. 11:58:39

Érdemes honlapunkon regisztrálnia vásárlás előtt,mert számos kedvezmény elérhető regisztrált vásárlóink részére. Vásárlások után kedvezmény,illetve beváltható kedvezmény kupon érkezik e-mail címére.

---

Megnyitottunk !

2014.02.11. 11:55:24

A mai nappal megnyitottuk webáruházunkat.Több ezer termék közül válogathatnak.

FIZETÉSI MÓDOK ▼ PARTNEREINK ▼ Regisztráció
Gyakori kérdések
Jogi dokumentumok
CIB Bank fizetési tájékoztató
Vásárlási feltételek   |   Weblapkészítő: Avasweb Kft.   |   Mobil nézet